Gelderse Sport Federatie

Wij motiveren zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen. Om dit voor elkaar te krijgen verbinden, activeren en coachen we organisaties in Gelderland van start tot finish. Zo zetten we samen een uitdagend sport- en beweegklimaat neer. 

Wij werken samen met

sportnetwerk Overijssel

Sportnetwerk Overijssel stimuleert een gevarieerd en duurzaam sport- en beweegaanbod waar plezier in sporten centraal staat. Het creëert kansen voor elk talent om zich maximaal te ontwikkelen. Aandacht wordt gericht op de volle breedte van de sport, zowel voor inclusief sporten en bewegen, topsport, internationale topsport events en bovenlokale activiteiten. 

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland.

Hogeschool Arnhem Nijmegen

De HAN bestaat uit 14 academies met opleidingen, onderzoek en advies. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 4.000 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei.

Hogeschool windesheim

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2.200 medewerkers. Wij willen actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dat doen wij door het opleiden van waardevolle professionals en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Landstede MBO

Landstede is een MBO school met 6 locaties, verspreid over de plaatsen Harderwijk, Zwolle, Raalte, Dronten, Kampen en Lelystad.  Met c.a. 11000 leerlingen is dit een zeer grote MBO school.

CIOS ARNHEM

Stichting CIOSNL is een samenwerking van de vijf CIOS’en in Nederland. CIOSNL staat voor een sportieve, sociale en gezonde samenleving, waarbij onder andere vitaliteit en een veilig sportklimaat speerpunten zijn. In het hele land is CIOSNL betrokken bij het Nationaal Sportakkoord. CIOSNL biedt meerdere sportopleidingen en bijscholingen. Het CIOS voor regio Oost is CIOS Arnhem.

Graafschap College

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (ROC) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. We doen er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. 'Sport en Bewegen' is één van de vele opleidingen van het Graafschap College.

Astrum college

Astrum College Sport en Bewegen leidt studenten van het middelbaar beroepsonderwijs op tot Sportcoördinator. Wij bereiden onze studenten optimaal voor op doorstroom naar het HBO of werk in de sport of gezondheidszorg. Hierbij staan wij voor kleinschalig onderwijs waar de student leert in een praktijkcontext, van praktijk op school tot hybride leer- en werkplekken in de praktijk.