Gelderse Sport Federatie

Wij motiveren zoveel mogelijk mensen om te sporten en bewegen. Om dit voor elkaar te krijgen verbinden, activeren en coachen we organisaties in Gelderland van start tot finish. Zo zetten we samen een uitdagend sport- en beweegklimaat neer. 

Wij werken samen met

sportnetwerk Overijssel

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland.

Hogeschool Arnhem Nijmegen

De HAN bestaat uit 14 academies met opleidingen, onderzoek en advies. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 4.000 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei.

Hogeschool windesheim

Bij Windesheim in Almere en Zwolle studeren ruim 24.000 studenten, honderden cursisten en werken ruim 2.200 medewerkers. Wij willen actief bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dat doen wij door het opleiden van waardevolle professionals en door het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Landstede MBO

Landstede is een MBO school met 6 locaties, verspreid over de plaatsen Harderwijk, Zwolle, Raalte, Dronten, Kampen en Lelystad.  Met c.a. 11000 leerlingen is dit een zeer grote MBO school.

CIOS NEDERLAND

Stichting CIOSNL is een samenwerking van de vijf CIOS’en in Nederland. CIOSNL staat voor een sportieve, sociale en gezonde samenleving, waarbij onder andere vitaliteit en een veilig sportklimaat speerpunten zijn. In het hele land is CIOSNL betrokken bij het Nationaal Sportakkoord. CIOSNL biedt meerdere sportopleidingen en bijscholingen. Het CIOS voor regio Oost is CIOS Arnhem.