Uitnodiging peiling scholingsbehoeften buurtsportcoaches

1 november 2022

Vul de vragenlijst in en help mee om in kaart te brengen hoe wij jou als buurtsportcoach het beste kunnen ondersteunen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen in de uitvoering van jouw werkzaamheden, willen we vanuit de Buurtsportcoach Academie Oost graag jaarlijks in kaart brengen hoe we jouw op de juiste manier kunnen ondersteunen (bijv. via bijscholing, coaching etc. ). Wat heb je nodig om je te ontwikkelen in je werk als buurtsportcoach? Welke thema’s vind jij van belang om je op door te ontwikkelen? Daarom willen we je vragen om de onderstaande vragenlijst in te vullen.  

Je kunt de vragenlijst invullen via: https://nl.surveymonkey.com/r/bao_2022 of door de QR-code te scannen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en is tot en met 18 november mogelijk. Het invullen van de vragenlijst is anoniem, en gegevens worden vertrouwelijk behandeld.  Deelname is niet verplicht, maar wordt wel heel erg op prijs gesteld.

 

Mocht je vragen hebben over het onderzoek, dan kun je deze mailen naar jan@buurtsportcoachacademieoost.nl. Onze digitale buurtsportcoach Jan staat voor je klaar!

Alvast bedankt voor het invullen!

Ps. Ben je benieuwd naar het actuele aanbod van de Buurtsportcoach Academie Oost, neem dan een kijkje bij het actuele aanbod

Sportieve groet,

Jan – Buurtsportcoach Academie Oost
jan@buurtsportcoachacademieoost.nl

Delen