LAB: Ontwikkelprogramma voor leidinggevenden ‘inzet carrièrepad’

21 maart 2022

Geef jij leiding aan buurtsportcoaches en wil je hen graag verder helpen in hun ontwikkeling, gebruik makend van het carrièrepad? En wil je ondersteuning en concrete handvatten hoe je dit kan aanpakken? Dan is dit ontwikkelprogramma echt iets voor jou!

In 2021 heeft programma LAB een carrièrepad voor Buurtsportcoaches ontwikkeld. Het doel is om de kwaliteit, professionaliteit en vakbekwaamheid van buurtsportcoaches te bevorderen. Het gebruik van het carrièrepad levert een bijdrage aan het creëren van een eerlijk speelveld en goed werkgeverschap, het vergroot de mobiliteit en creëert een betere aansluiting tussen opleiding/onderwijs en praktijk.

Als leidinggevende heb jij een belangrijke rol in het toepassen van het carrièrepad. Om jou hierin te ondersteunen biedt programma LAB een ontwikkelprogramma aan. Dit programma is gericht op de vraag hoe je ontwikkelgericht en effectief (aan de hand van het carrièrepad) in gesprek gaat met buurtsportcoaches.

Opzet Ontwikkelprogramma
In het ontwikkelprogramma ligt de focus op het gebruik van het carrièrepad in de praktijk en met name op hoe werkgevers en/of leidinggevenden met buurtsportcoaches in gesprek kunnen gaan over hun ontwikkeling. In het ontwikkeltraject komen relevante onderwerpen naar voren die behulpzaam zijn bij het ondersteunen van buurtsportcoaches in hun ontwikkeling, waarin een koppeling wordt gemaakt met het gebruik van het carrièrepad en de rol/context waarin buursportcoaches werkzaam zijn.

Bijeenkomsten
10 mei 2022 van 09.00-13.00 uur
13 mei 2022 van 09.00-13.00 uur
25 mei 2022 van 13.00-17.00 uur

De bijeenkomsten zijn fysiek en zullen plaatsvinden in het midden van het land. Voor alle groepen is er een terugkomsessie op 29 juni 2022 van 09.00 tot 13.00 uur.

Inschrijven
Schrijf je nu in voor dit ontwikkelprogramma voor een eenmalig bedrag van € 275,- (ex. btw). Er is ruimte voor maximaal 36 deelnemers (12 deelnemers per groep).

Naast deelname aan de vaardigheidstraining en terugkommoment, krijg je daarmee vroegtijdig toegang tot de kennisclips en gesprekswijzer.

Heb je nog vragen? Neemt gerust contact op!
Brigitte Musters (Programmamanager LAB).
Email: b.musters@sportengemeenten.nl.
Telefoonnummer: 06-53129350.

Delen