Buurtsportcoach Academie Oost gepresenteerd aan Gelderse Buursportcoaches

9 november 2021

Tijdens de Gelderse kennisbijeenkomst voor Buurtsportcoaches is de Buurtsportcoach Academie Oost gelanceerd.  Buurtsportcoaches zijn blij dat het aanbod op een plek komt, zodat het makkelijker is een keuze te maken uit alle opleidingen en cursussen die er voor hen zijn.

Na ruim een jaar van online bijeenkomsten was het voor buurtsportcoaches bijzonder om elkaar weer live te treffen tijdens de bijeenkomst Brede Regeling Combinatiefuncties op Sportcentrum Papendal. Een mooie opkomst met ca. 65 deelnemers en een inhoudelijk interessant programma zorgden voor een geslaagde middag. Interactie, netwerken en het uitwisselen van kennis stonden daarbij centraal.

Tijdens het plenaire deel gaf Anneke Neijenhuis, coordinator van de Buurtsportcoach Academie Oost, een presentatie over het opleidingsplatform voor buurtsportcoaches in de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. "Ik ben er trots op dat we met mooie opleidingspartners samen kunnen werken aan dit platform. Het biedt voor Buurtsportcoaches een mooi overzicht om uit te zoeken op welk gebied zij zich willen ontwikkelen." aldus Anneke. Tijdens de informatiemarkt konden buurtsportcoaches terecht met vragen en reacties. 

Delen